Direct contact? Bel: 06 - 29 013 857

Home > Over Pasja

Over Pasja

Mijn passie? Dat iemand tevreden en blij hier de deur uit loopt; ..dat geeft voldoening !

Patricia Adjiembaks - NaaiAtelier Pasja HoutenIk ben Patricia Adjiembaks en de drijvende kracht achter NaaiAtelier Pasja. Zoals je wel een beetje kunt zien ben ik geboren in Suriname. Als kind keek ik vol interesse naar mijn moeder als zij achter de naaimachine druk was met kleding en droomde ervan om daar net zo goed in te worden als zij. Na veel oefenen in combinatie met een beetje geërfd talent werd op de middelbare school (inmiddels in Nederland) al het een en ander herkend. Ik weet nog goed dat ik tijdens het vak textiele werkvormen regelmatig gevraagd werd mijn klasgenootjes uit te leggen hoe iets in elkaar genaaid moest worden als de docent het te druk had. 

 

Na de middelbare school was er natuurlijk maar één vervolgopleiding mogelijk, namelijk de Mode Vakschool. Daar kon ik mijn passie helemaal uitleven. Daarna ging het snel. Ik had een eigen stijl ontwikkeld die opviel en mocht bij diverse kledingzaken in Amsterdam maatwerk kleding ontwerpen en maken. 

Altijd met kleding en stoffen in de weer, heb ik medio 2003 een andere droom waar kunnen maken: een eigen bedrijf; NaaiAtelier Pasja. In het begin kleinschalig (was ook goed te combineren met de jonge kinderen), daarna intensiever. Inmiddels help ik vanuit dezelfde liefde voor het vak mijn klanten in een riante ruimte in het historische pand “De Maalderij” naast de Welkoop. Ik maak graag tijd voor iedere klant en luister goed naar de wensen. Met creativiteit en inzicht kom ik eigenlijk altijd wel tot een mooie oplossing. En mocht er een keer iets niet goed mogelijk zijn, dan zeg ik dat gewoon eerlijk.