Direct contact? Bel: 06 - 29 013 857

Home > Gordijnen > Plooigordijnen

Plooigordijnen

Je hebt al eigen stof, of je wilt die ergens gaan kopen (bijvoorbeeld op de zaterdagse lapjesmarkt in Utrecht)? Laat er dan bij ons mooi vallende plooigordijnen van maken. Als je ons de juiste maten geeft, maken wij er goed passende plooigordijnen op maat van. Met de vele jaren ervaring, de juiste machines en gereedschappen en dat gecombineerd met onze deskundigheid komt het helemaal goed met je nieuwe gordijnen.

Plooigordijnen met enkele plooi of dubbele plooi

Plooigordijnen kunnen uitgevoerd worden in enkele- of dubbele plooi. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat. Voor ons maakt het voor het maken niet uit. Waar het wel voor uitmaakt is de hoeveelheid benodigde stof, dubbele plooi vraagt natuurlijk wat meer stof dan enkele plooi. Bij het (gratis) 1e gesprek komt alles aan de orde, en kunnen wij adviseren wat het beste is in iedere situatie. En als jij de juiste maten meeneemt, rekenen we ook uit hoeveel stof je precies nodig hebt.

Hoe werkt het?

  1. Je komt langs voor advies en berekening van de hoeveelheid benodigde stof
  2. Je koopt je eigen stof in (bijvoorbeeld op de lapjesmarkt in Utrecht)
  3. Je komt met de stof naar ons naaiatelier, bespreekt de exacte wensen, waarna er een heldere vaste prijsafspraak gemaakt wordt en een levertijd wordt afgesproken. Geen verrassingen achteraf dus.
  4. Je krijgt bericht dat de gordijnen klaarliggen

Tip 1: Meer informatie over de beroemde lapjesmarkt die iedere zaterdagochtend in Utrecht gehouden wordt: Info lapjesmarkt Utrecht

Tip 2: Lees onze meetinstructie om te weten hoe je nou de maten bepaalt waar jouw gordijen op gemaakt moeten worden: Meetinstructie