Direct contact? Bel: 06 - 29 013 857

Home > Gordijnen > Gordijnen inkorten en vermaken

Gordijnen inkorten en vermaken

Het komt best vaak voor dat, bijvoorbeeld als gevolg van een verhuizing, jouw favoriete gordijnen die nog lang niet versleten zijn in een ander ruimte moeten komen te hangen. Maar de gordijnen zijn dan te lang, te breed of te smal. Of je wilt van 2 gordijnen 1 maken om zo de gewenste breedte te krijgen. Kortom ze moeten ingekort of vermaakt worden. Geen probleem, kom even langs bij ons NaaiAtelier, dan bespreken we de mogelijkheden. Het spaart een zoektocht naar nieuwe gordijnen uit (en het scheelt kosten natuurlijk). Lees hier hoe je de juiste maten aan ons doorgeeft.

Gordijnen stomen

Het is logisch dat gordijnen die al een tijdje hangen stof verzameld hebben, of een beetje smoezelig geworden zijn. Dus wil je dat jouw gordijnen ook een opfrisbeurt krijgen? Goed te weten dat wij over een uitstekende stomerij service beschikken. Jouw gordijnen zijn in goede handen bij ons.

Gordijnen repareren

Het kan natuurlijk ook gebeuren dat jouw gordijnen nog prima zijn, maar dat er het een en ander gerepareerd moet worden. Een gordijnhaak die kapotgegaan is (of meerdere), een naad die losgelaten is, versleten plekken, een scheurtje … ga zo maar door. Zonde om hier mee te blijven zitten, in de meeste gevallen kan dit gewoon gerepareerd worden. En jij hebt weer jaren plezier van je gordijnen.