Direct contact? Bel: 06 - 29 013 857

Home > Gordijnen > Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Heb jij je zinnen gezet op mooie strakke vouwgordijnen, die perfect zouden passen bij jouw woning en interieur? Maar nergens vind je jouw favoriete stof, of de prijs valt gigantisch tegen of je wilt graag overleggen met degene die ze maakt maar je bent een “nummer” bij dat hele grote bedrijf? Als je dit herkent maak dan snel een afspraak met Patricia van NaaiAtelier Pasja. Zij neemt graag de tijd voor je om de mogelijkheden te overleggen en uit te rekenen hoeveel stof je nodig hebt. Waarom NaaiAtelier Pasja voor vouwgordijnen?

  • Goed persoonlijk advies vooraf en een glashelder voorstel. De hoeveelheid benodigde stof wordt nauwkeurig berekend. Lees hier hoe je de juiste maten bepaald.

  • Jij koopt je eigen favoriete stof (bijvoorbeeld op de lapjesmarkt in Utrecht), wij maken er prachtige vouwgordijnen van.

  • Uitsluitend goede kwaliteit en vakmanschap. Wij werken met de betere railsystemen met gesloten kast en kettingbediening. De juiste baleinen en verzwaring zorgen ervoor dat jouw vouwgordijnen perfect hangen.

  • Alles wordt kant en klaar op maat aangeleverd, jij hoeft ze alleen nog maar op te hangen. Mocht dat nodig zijn, kunnen we ook daar een handje bij helpen.

  • Makkelijk bereikbaar en bij jou in de buurt.