Direct contact? Bel: 06 - 29 013 857

Home > Reviews

Reviews

9 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.7/10

Een aantal weken geleden hebben wij onze sterk vervuilde overgordijnen ter reiniging aangeboden. Tijdens het reinigingsproces bleek na afloop onze stof minder geschikt voor de diepte reiniging die het op dat moment nodig had. Onze gordijnen waren op willekeurige plekken in de stof namelijk meer dan 20 cm. gekrompen.

Nadat wij diep teleurgesteld contact opgenomen hebben, is vanaf het 1e contact ons duidelijk geworden.
Dit "naai-atelier" neemt ons als klant serieus, ziet ons en hoort ons verhaal aan.
Wij werden in het hele traject, met een blijvende open houding, tegemoet getreden met als doel, samen tot een passende oplossing te komen.

Deze week hebben wij tot meer dan onze volle tevredenheid de kwestie in goed overleg en onderling vertrouwen de hele kwestie kunnen afronden.

Chapeau Naai-atelier Pasja, met in het bijzondere dank aan Patricia voor al je inzet, professionaliteit en de aan ons verleende services.

Wij gaan jou en de onderneming "Naai-atelier Pasja" gevestigd in Houten in ieder geval niet snel uit het oog verliezen 😉

En zeggen dan ook met veel plezier tot een volgende keer...........

9/10
Carla

Een aantal weken geleden heb ik hier vouwgordijnen laten maken, het resultaat was nog mooier dan ik had kunnen bedenken. Ik kijk er nog elke dag met plezier naar. Een absolute aanrader!!! (Translated by Google) A few weeks ago I had roman blinds made here, the result was even better than I could have imagined. I still enjoy watching it every day. An absolute must !!!

10/10
Charlotte van Duren

De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

8/10
Martijn Lindhout

In-between gordijnen perfect ingekort! Super geholpen! (Translated by Google) In-between curtains perfectly shortened! Super help!

10/10
Ferry de Leur

De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

10/10
Maarten Jacobs

De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

10/10
Gerri

De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.

10/10
Wolter Kok

Reparatie van een jas, en recentelijk het inkorten van de mouwen van een colbert, is netjes en vakkundig uitgevoerd. (Translated by Google) Repairing a coat, and recently shortening the sleeves of a jacket, is done neatly and professionally.

10/10
Sander Zijlstra

Meerdere herstel van broeken laten uitvoeren en ook een jas. Keurig gemaakt en betaalbaar en ook nog klant vriendelijk! Een aanrader! (Translated by Google) Have multiple pants repair done and also a jacket. Nicely made and affordable and also customer friendly! Recommended!

10/10
Emile Binkhuijsen