Direct contact? Bel: 06 - 29 013 857

Home > Kledingreparatie

Kledingreparatie Houten, Utrecht

Herken je dit? Je kleding (nieuw of bestaand) zit gewoon niet goed. Het is te kort, te lang, te wijd, te smal, plooit raar, er zijn slijtageplekken zichtbaar …etc. Kortom we zijn allemaal verschillend en het is dan ook niet meer dan logisch dat een broek of jurk niet in één keer als gegoten zit bij iedereen.

Bij NaaiAtelier Pasja in Houten kun je al sinds 2003 terecht voor alle werkzaamheden op het gebied van het vermaken, herstellen en aanpassen van jouw kleding. Het begon allemaal klein en overzichtelijk vanaf huis, maar inmiddels beschikt ons naaiatelier over een riante ruimte van ca. 60 vierkante meter. Goed bereikbaar naast de Welkoop aan de Standerdmolen in het hoge pand “De Maalderij” (vrij parkeren!). Het machinepark is gegroeid, en dat gecombineerd met de ervaring en vakkundigheid maakt dat Patricia nagenoeg elke klus aan gaat.  

Waarom NaaiAtelier Pasja?

  • Opgeleid aan de Modevakschool in Amsterdam
  • Ervaring: vanaf 2003 gevestigd als zelfstandig naaiatelier
  • Wij kijken naar de beste mogelijkheden, en voeren niet klakkeloos uit. Van tevoren wordt dit goed met je doorgesproken
  • Alles onder één dak: kledingreparatie, stomerij en gordijnen
  • Voor de dames wel zo prettig: je wordt door een dame afgespeld.
  • Duidelijke prijsafspraken vooraf

Vermaken van kleding

Stel jouw bestaande of net aangeschafte kleding zit niet lekker, het plooit op de verkeerde plaatsen, of is simpelweg te kort of te lang. Dan is het hoog tijd eens langs te komen bij NaaiAtelier Pasja. Door de ervaring als coupeuse en couturier werk gaan wij veel verder dan alleen simpelweg inkorten, uitleggen en innemen van kleding. Wij weten hoe we met de verschillende onderdelen en de coupnaden van een kledingstuk om moeten gaan om het beter te laten zitten. En (ook niet onbelangrijk) of het technisch mogelijk is.

Dus zit jouw kleding niet zoals je wilt: kom even langs, er is meestal meer mogelijk dan je denkt!

Ik wil meer info

Repareren van kleding

Een ongeluk zit soms in een klein hoekje en dan zit er opeens een gaatje, scheur of “haker” in je mooie favoriete kledingstuk. Of er is gewoon sprake van slijtage, bijvoorbeeld door fietsen, of de bekende problemen met ellebogen en knieën. In veel gevallen is een simpele reparatie mogelijk en kun je weer door met je favoriete broek, jas, jurk of andere kledingstukken.

Repareren en vervangen van ritsen

Je hebt een mooie jas, of ander kledingstuk waar je nog helemaal happy mee bent en die nog jaren mee zou kunnen, maar nu is de rits kapot, of loopt niet meer! Geen nood, hier is bijna altijd wat aan te doen. Of we repareren de rits, of we vervangen de hele rits door een nieuwe. In beide gevallen kun je weer een flinke tijd doen met jouw jas, broek, japon of ander kledingstuk waar een rits in zit.

Ik wil meer info