Direct contact? Bel: 06 - 29 013 857

Home > Gordijnen

Gordijnen op maat laten maken

Wil je graag mooie gordijnen laten maken van stof die je bijvoorbeeld op de markt of ergens anders hebt aangeschaft, of gaat aanschaffen? Of je ziet ergens een mooie stof en je zou daar graag gordijnen of bijvoorbeeld vouwgordijnen van willen maken. Kortom wat is er mooier dan op basis van jouw favoriete stof de gordijnen helemaal mooi en strak passend op maat te laten maken? En uiteraard exact in de uitvoering zoals je wilt. Maar dan natuurlijk wel uitgevoerd door iemand die jou goed begrijpt en met je meedenkt voor het beste resultaat.

Bij NaaiAtelier Pasja ben je dan helemaal op het goede adres. Wij maken nagenoeg alle soorten gordijnen. Ons naaiatelier beschikt over een groot werkblad om alles goed strak en op maat in elkaar te kunnen zetten, voorzien van de beste machines. Tel daar de vele jaren ervaring bij op en je ziet het eindresultaat al voor je: gordijnen die perfect passen en een sieraad zijn voor je interieur.

Hoe werkt het?

  1. Je komt langs voor advies en berekening van de hoeveelheid benodigde stof.
  2. Je koopt je eigen stof in (bijvoorbeeld op de lapjesmarkt in Utrecht).
  3. Je komt met de stof naar ons naaiatelier en bespreekt de exacte wensen. Er wordt een heldere prijsafspraak gemaakt en een levertijd afgesproken. Geen verrassingen achteraf dus.
  4. Je krijgt bericht dat de gordijnen klaarliggen.

Tip 1: Meer informatie over de beroemde lapjesmarkt die iedere zaterdagochtend in Utrecht gehouden wordt: Info lapjesmarkt Utrecht

Tip 2: Lees onze meetinstructie om te weten hoe je nou de maten bepaalt waar jouw gordijen op gemaakt moeten worden: Meetinstructie

Ik wil meer info

Scherp geprijsd

Omdat je zelf je stof uitzoekt en inkoopt, zullen de totale kosten van je gordijnen je meevallen, terwijl je wel over maatwerk gordijnen beschikt. Er wordt natuurlijk vaak gestunt met “gratis maken”, maar laat je niets wijsmaken – de maakkosten zitten dan in de meterprijs van de stof verwerkt (die je verplicht bij hetzelfde bedrijf moet kopen). Bij ons kom je gewoon langs met je eigen stof, wij maken er prachtige gordijnen van. Kom voordat je stof gaat kopen, even bij ons langs voor advies. Wij hebben verstand van de juiste stof keuze voor het juiste doel. En heel belangrijk: wij rekenen samen met jou uit, hoeveel stof je dan precies nodig hebt.

Ik wil meer info