Gordijnen Patricia Adjiembaks, de drijvende kracht achter ons naaiatelier. Na de Modevakschool in Amsterdam doorlopen te hebben, heeft zij een aantal jaren (aanvankelijk als coupeuse, en later als couturier) gewerkt bij een exclusive dames boetiek eveneens in Amsterdam. De ervaring en know how die zij op deze wijze heeft opgedaan, gebruikt ze nu om uw kleding zo optimaal mogelijk passend te maken.
Kledingreparatie diensten, reparaties

Stel uw bestaande of net aangeschafte kleding zit niet lekker, het plooit op de verkeerde plaatsen, of is simpelweg te kort of te lang. Herkent u dit? Dan is het hoog tijd eens contact op te nemen met Naaiatelier Pasja.

Onze gordijnen en vouwgordijnen worden door onszelf maatwerk gemaakt van kwaliteitsmateriaal. De rail van vouwgordijnen is geheel gesloten met kettingbediening. U kunt zelf uw stof ergens kopen (tip: de lapjesmarkt op zaterdag in Utrecht!) en het door ons tot een prachtig gordijn of vouwgordijn laten maken.

Wij houden de prijzen scherp, terwijl u van het professionele eindresultaat versteld zult staan! U wordt vriendelijk en met veel aandacht geholpen.

 

U kunt bij ons terecht voor al het gangbare naai- en herstelwerk, onder andere:
Passend maken, zoals: innemen, uitleggen, inkorten en verlengen.
Reparaties: ritssluitingen, knopen, scheuren, winkelhaken.
Kledingverandering: wij zorgen ervoor dat uw kleding weer goed en comfortabel zit.
Gordijnen / Vouwgordijnen: enkele- en dubbele plooi, vouwgordijnen. Wij helpen u met opmeten en indien gewenst met het uitzoeken van de juiste stof.